Ansiktsbehandling

Anti-age AHA behandling – 30 min, även vid acne 450:-/gng
AHA-kur: 6 ggr à 395:- Renar porerna och ökar hudens lyster 2370:-

Ansiktsbehandling Klassisk - 50 min/550:-

En djuprengörande behandling för ansiktet. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga och portömning, lång massage på ansikte, dekolletage och nacke. Mask efter hudtyp samt avslutande dagkräm.

Klassisk ansiktsbehandling med AHA-peeling 60 min/650:-

En djuprengörande behandling för ansiktet. I behandlingen ingår rengöring, peeling, lång massage på ansikte, decolletage och nacke.Mask efter hudtyp och Du får en enkel handmassage och paraffinbad. Efterföljande serum med anti-age-effekt, samt natt/dagcreme.

Klassisk ansiktsbehandling Lyx - 75 min/680:-

En djuprengörande behandling för ansiktet. I behandlingen ingår rengöring,peeling, ånga och portömning, lång massage på ansikte, dekolletage och nacke. Mask efter hudtyp och du får en enkel handmassage och paraffinbad. Efterföljande serum med anti-age-effekt. Samt natt/dagcreme.

Anti-age ansiktsbehandling Lyx - 90 min/850:-

En djuprengörande behandling för ansiktet. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga och portömning, lång massage på ansikte, dekolletage och nacke. Vi använder en specialmaskin med Anti-age Bionic Serum i behandling, förbättrar hudens cellomsättning och nytt collagen byggs upp som ger trött och livlös hud fantastisk lyster och ungdomlig kraft. Mask efter hudtyp och du får en lätt handmassage med handkräm samt avslutande dagkräm. (Du kan få Färgning av fransar och bryn med formplockning istället för portömning)


(Avbokning senare än 24 tim innan behandlingen debiteras med 50% av kostnaden.)